Tonsättare

Nyskriven opera - Bål - våren 2022

Uruppförande

Den 5 september 2021 fick jag äntligen chans att uruppföra min sångcykel Träd och Människor, tonsatta på fem dikter av Karin Boye - ur diktsamlingen För trädets skull. 

Dikterna Bål, Havsbön, Javisst gör det ont, Trädet under jorden och Du är fröet. Eric Skarby ackompanjerade. Nedan kan du lyssna.

Publika möten

17.08.2021

Lördag den 14 augusti mötte jag och min kollega i kommande operaprojekt en publik i samband med Konsthall C:s festival Paviljong C i Hökarängen. Här bjöd vi på arior och duetter och berättade om kommande operaprojekt och den konsert jag håller i Söderledskyrkan söndag den 5 september tillsammans med Eric Skarby. Där uruppför vi min sångcykel på...

I januari 2019 framförde jag den första nutida klassiska tonsättning jag komponerat helt på egen hand. Innan hade jag skrivit låtar sedan 19 års ålder, men aldrig genomkomponerat, trots att jag länge varit aktiv som opera- och klassisk sångare.