Kundreferenser

Andras ord om Helenas arbete

Vera Linn Karlsson

Studerande på Musikteaterlinjen, Ölands Folkhögskola

"Som nybörjare hos sångpedagog har jag fått väldigt mycket kunskap och lärt mig mycket om min röst. Du har fått mig att förstå tekniker samt gett mig bättre självförtroende kring sången!"

Linnéa Hultgren

Studerande på Musikteaterlinjen, Ölands Folkhögskola

"Lektionerna med dig har varit väldigt inspirerande. Du har hjälpt mig utveckla min teknik, mitt uttryck och framförallt mitt självförtroende!"

Per Ohlsson

Dirigent/ tidigare Direktor Musices

"Helena Martinsson är en tillgång för körer i utveckling. Helenas arbetssätt är lättsamt men tydligt fokuserat inom ramen för körens möjligheter - med förmåga att analysera och prioritera just vad kören behöver. Att Oskar Lindbergs "Pingst" kunde klinga så, med Helenas coachning, var en glad överraskning!"

Thomas Ahrén du Quercy

Kyrkomusiker, Trosa församling

"Jag har vid ett flertal tillfällen haft glädjen att samarbeta med Helena Martinsson, dels som sopransolist, dels som sångpedagog/sångcoach i samband med större körkonserter.

Helena besitter inte bara en oerhört skön, ren och chosefri klang utan har också en stor insikt i uppförandepraxis. Hon har en imponerande repertoarmässig bredd och är behaglig att samarbeta med. 

Helena är en mycket skicklig pedagog som jag varmt kan rekommendera.."