Bål - Crowdfunding

Många frilansande musiker och artister har levt på marginalen under pandemi-åren och vi är glada att kunna erbjuda några av dem jobb i vår, men vill kunna arvodera dem mera än vi nu kan. Det började bra med beviljat stöd från Musikverket - men sen tog det stopp i ansökningskonkurrensen.

Av det skälet hoppas vi att det finns kulturentusiaster som vill stötta detta fina projekt - med nyskriven musik - som förutom en offentlig publik även når ca 500 ungdomar i årskurs 9 med vilka vi genomför ett fördjupande arbete kring hbtq-frågor och psykisk ohälsa, samt suicid prevention. Med målet att de själva också vill skapa texter eller bilder - som kan kanalisera deras tankar och känslor kring livet, relationer, tvivel och mående. Detta blir en utställning som besökare kan ta del av innan och efter föreställningen. Vi samarbetar med Farsta församling, som också går in med en del pengar samt organisationen Suicide Zero.

Om du vill stötta projektet kan du sätta in valfri summa till firma Hilma Music - som producerar föreställningen och har startat Opera Astarte, samt omsätter den största delen av projektets kostnader och arvoderingar.

Bankgiro: 5540-9148
Ange crwf och ditt namn vid insättning.

Vi lyfter fram i programmet vilka som har bidragit. Om man inte vill bli omnämnd så maila hilmamusic@gmail.com och berätta det så kommer ditt namn inte med. Om inte hela namnet får plats vid inbetalningen kan du också maila.