Hilma
Spelar på festivaler och konserter. Egna låtar - pop, visa, singersongwriter

Jag har skrivit musik sedan 19 års ålder, låtar som kommit till mig, till en början helt oplanerat och i olika stilar. Med åren har jag samlat på mig en del och låtarna blev bättre och bättre. Först spelade jag in en EP 2005 och 2013 blev det ett helt album med namnet Ingen drottning. Efter det har jag inbjudits som artist på festivaler och haft egna konserter under namnet Hilma. Holmöns visfestial, Visor så in i Norden (Åland), Stockholms Folkfestival, Stockholms visfestival, Sjöstadens visfestival mm. Jag ingår i nätverket Female Singer Songwriters. Är medlem i YTF och SKAP.

Mina sånger är melodiska, ofta med fokus på texten som helst ska beröra eller väcka tankar. Varma, samhällskommenterande, humoristiska, ömsinta eller sorgsna...

  • Aktuellt: 
  • Konsert "True Colors" fre 9 nov kl 20.00, med Tove och Hilma, Musikvalvet Baggen, Gamla Stan, Stockholm. Eget material, visa, pop.

Du kan köpa albumet Ingen drottning och enstaka låtar via I-tunes. Eller beställa en fysisk cd via hilmamusic@gmail.com